Tuesday, November 16, 2010

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA.

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA..

Tahun ni, first time I beraya sorang sorang weiii. Adoiiii sadis betoi la. Ni semua gara gara I kena attend BTN(BIRO TATA NEGARA)kat, Besut, Terengganu pada 18 November 2010.
Haishhh depa ni x raya ke ha???? X buat korban ke???
Depa ni xde family ke??? Kejam betoi la depa nihh!!!!!
Tapi xpe, I sedia berkhidmat demi negara terchenta nihhh.

MAMA, raya raya ni buat bese je tau. Jangan dok meriah sangat nanti KAKAK jeles.
Kena la prepare barang barang untuk ke BTN tuh. Haishhh boring betoi la. Memang I xde hati la nak pegi berBTN n beraya. IM NOT IN GOOD MOOD okey!!!!
MENCIIIIIIIIIIIIIIIII.....

notakaki> sedey sendiri =(

2 comments:

SUNsuffer said...

mokcik tak g haji lagi.. tapi takpe la kita meraikan mereka yang telah menunaikan ibadah haji tahun ini dan juga sebelum2 ini.. jangan sedey2..

na said...

btul2..jgn sedey2..think +ve..mana la tau..jumpa tet tet tet kat sana.. all the best!