Tuesday, September 6, 2011

MY E-DAY *3/9/2011*

Assalamualaikom wbt....SELAMAT HARI RAYA.
Pejam celik pejam celik dah seminggu kite beraya ehh...Last week raya ke-5 bersamaan 3 September I officially diikat. ~oh noooo...but i rela okey~

I nak share a few pics untuk u'olls layan. Tapi sebelom tue i nak mintak sorry bebanyak la sebab majlis ni pun tak dihebohkan just buat kecik kecik je. Hope jangan ade yang terkecik hati tersentap rasa ehh..I promise i akan jemput uolls bila sampai time my big day nanti.


 My pelamin...sponsored by MAMA. Last minute punya plan.
 LOVE U MA...

 Tunggu time di sarungkan cincin.

 
 Berdobar dobar dado den nih. Tapi mantain pose....

 Future in-law n MAMA.

 Sanak saudara dari pihak lelaki.

 *JUST ENGAGED*

 Dicelah celah bakul..sadisnye semua pics i di snap by MEG.
Redah je b, our photographer last minute tak dapat datang. *its okey beb, i paham*


 Hantaran dari pihak i untuk di balas ke pihak MEG.


Hantaran dari pihak MEG. 7 berbalas 7. Fair n square.
Mama cakap tak menang tak kalah. SERI!!!!

Mama dah siap pesan kena prepared dari sekarang. Dah kena pikir macam macam.

notakaki> creamy sudah....

2 comments:

IeYzA azmIEy said...

dear... congrate okeh?? moga kekal ke jinjang pelamin seterusnya sehidup semati bersama.
muah muah muah

syaEYRA said...

tahniah tahniah tahniah