Wednesday, July 13, 2011

Lunch @ Equatorial Hotel.


Makan makan...Today dengan murah hatinya mummy treat ME.MIMMIE.AIN.AINI n PAYJA dekat HOTEL EQUATORIAL,BANGI. Awal awal lagi mummy dah pesan ~kosongkan perot kamo kamo eh...nanti makan banyak banyak.~ 
 
Mulanya nafsu makan beraja di hati nih tapi bila dah 2round makan nah kao...tersandar kekenyangan umpama ular sawa batik dah telan sekor lembu...oh nooo!!
Time lapar tadi tak teringat nak ambik gambar main course dah habis separuh pingan baru nak ambik...too late baby...huh!!! So I sempat snap desert je. Bahan bahan untuk desert ni banyak guna coklet so memang gelap mata la I nih bila nampak coklet kan. Ada coklet moist..coklet fountain...puding coklet...banyak lagi la yang guna coklet. Paling best puding roti bersama sos vanilla mantop arr!!!

 






 
Buah prune+coklet+coklet moist peanut butter+coklet pie+puding coklet+
puding roti+vanila sauce.
Okey lah..setakat nih jew I mampu share, sakit perut nih perut penuh.

notakaki> RM55 per-head, makan sampai tersandar kamoo.

2 comments:

Miss "L" said...

bukan setakat tersandor..nak pengsan pun iye jugak.

Ash Yqin said...

heheh..sebab perut dah ketat..