Thursday, January 6, 2011

~panas badan~

Hai...

Just nak share...Lately ni I tak brape nak okey la..
Hari ni I demam. Mulanye, fluflu je skit....suara pun da jadi sengau da ni...adoiiii tersumbat hidung nih..arghhh tak suke..tak suke..jenuh nak bernafas ikot mulut nih ha...

Badan ni pulak panas jer rase...tak tau la sampai brapa degree da ni...nak makan pun takda selera..hope bole kureng skit berat badan nih...muahahaha sebab dah brape orang dah dok tegur badan I nih da naik...ohhhh nooooo~ nak kena diet all out nihh..

Malasnye nak pergi klinik....ambik anual leave je la..relax kat rumah nih..minta minta satg okey la badan nih..huhuhh Ni bukan ape nih...demam sebab tak boleh nak jalan jalan la nih. Sebab kena cancel trip ke PANTAI TIMUR...saboe je la yekk~ Lain kali boleh pegi..okey~


notakaki> MEG merajuk dengan I la..hmmm

2 comments:

syaEYRA said...

demam mkn ubat!
yg merajuk tu biarkan dia pjuk dri sendiri hua hua hua :P

cheeqinlicious said...

baik cik iera...=)