Thursday, December 23, 2010

D.U.P.D.A.P.D.U.P.D.A.P.

Huhaiii...

Menghitung detik nih. Adesss....dup dap..dup dap dah dalam dada nih. Esok malam Enchek E. sampai dari Sabah. 1st times nak date nih. Gabra gila dok rasa. Adoiii la.. y so complicated sangat ha????

1. Kenal baru dalam 3bulan.
2.Jumpa pun di Online ja pun...everyday okey...
3. Call 2 hari sekali...sMs , hari hari 18jam. Stop cuma time tidor je kot. (da jadi rutin)

This Saturday, beliau nak bawak I pegi jumpa parents kat KUALU LIPIS nu. OOOO TUHAN, help me please....I cant imagine how the tempat tue.. Bole ke parents beliau accept I as D.i.L...aiyokkkk so scaryyyyyyy. I ni da la lebih banyak kelemahan dari kelebihan...tatotttt...tatottt (cam Alif punya pelat)hahaha

Di pihak I, Pn.MAMA n Tn.ABAH very the okey. Diorang bole la accept Enchek E. ni...My Brothers n My Dior sista also. Okey la, stop cite pasai 2.

Paling I takot, kalo kalo I tereject beliau...adoiii la,kejam ooo kalo I buat macam tue. Beliau dah cakap awal awal lagi, kalo I reject beliau dan dan tue jugak beliau balik KK....tak balik balik Semenanjung dah (bawak diri la kunun)...hehehe alololo B,think positive okey...doakan la semoga I bukak hati ni untuk accept u....ngee~

Hmmmm....can u'llz imagine how crazy i am???? Baru je kenal, da ade plan nak kawen dengan beliau. Berani sungguh I amik risk nih. Hope di permudahkan la jalan untuk kami.
~ B,lepas kite ke rumah u...balik umah parents I pulak okey~.

1 comment:

syaEYRA said...

semoga berjaya! yakin boleh!